Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στην κορυφή του Burj Khalifa για να βρει τον καλύτερο εαυτό του

Στο πλαίσιο του «Best Shape of My Life», της νέας του σειράς στο YouTube, ο 53χρονος πλέον Γουίλ Σμιθ ανέβηκε και βιντεοσκοπήθηκε στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο: στον πύργο Burj Khalifa στο Ντουμπάι, ύψους 830 μέτρων.
Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στην κορυφή του Burj Khalifa για να βρει τον καλύτερο εαυτό του

Μετά τις ταινίες, η νέα απόπειρα του Γουίλ Σμιθ να διασκεδάσει τους θαυμαστές του είναι η νέα του σειρά στο YouTube. Με τίτλο «Best Shape of My Life», η σειρά αφορά στην προσπάθεια του ηθοποιού να επαναφέρει σώμα και πνεύμα στα καλύτερά τους και είναι γεμάτη αστείες, συγκινητικές και ευάλωτες προσωπικές στιγμές του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Salt Bae τάισε χρυσή μπριζόλα Βιετναμέζο υπουργό κι έπεσε το internet

Ωστόσο, μετά από ένα αρκετά υποτονικό ξεκίνημα, όπου ο Σμιθ εξιστόρησε την προσπάθειά του να χάσει βάρος και να γράψει βιβλία, κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο με τα τελευταία επεισόδια που τον έδειχναν να σκαρφαλώνει στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, τον πύργο Burj Khalifa στο Ντουμπάι, με 160 ορόφους και 830 μέτρα ύψος.

«Το Ντουμπάι ταιριάζει στην προσωπικότητά μου. Ταιριάζει στο πώς βλέπω τον κόσμο, πώς βλέπω τη ζωή», σχολιάζει ο ηθοποιός σε κάποια στιγμή του επεισοδίου. Και συμπληρώνει: «Αν έχτιζες κτίρια, δεν θα προσπαθούσες πραγματικά να χτίσεις τον Burj Khalifa;»

Εικόνα
Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε τους 160 ορόφους του Burj Khalifa για να κάνει αεροβική προπόνηση (Πηγή: YouTube)

Ο σταρ ανέβηκε τους πάνω από εκατό ορόφους, ως μέρος της αεροβικής προπόνησης της ημέρας. Διακρίνεται μάλιστα στο βίντεο να φουσκώνει βαριανασαίνοντας στο τέλος. Φτάνοντας στον 160ο όροφο, φαίνεται να πληροφορείται ότι μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά, μέχρι την κορυφή της «κεραίας» του κτιρίου.

Εικόνα
Η θριαμβευτική έξοδος του ηθοποιού στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στη Γη (Πηγή: YouTube)

Δεμένος με ιμάντες και φορώντας κράνος, ανέβηκε μια σκάλα για να μπει στο κλιμακοστάσιο, το οποίο αποτελεί το «υψηλότερο σημείο που μπορεί να βρεθεί κάποιος άνθρωπος σε μια ανθρώπινη κατασκευή στη Γη». Το βίντεο δείχνει τον ηθοποιό να βγαίνει θριαμβευτικά από το καπάκι του κτιρίου ενώ απλώνει και τα δύο του χέρια με ένα πλατύ χαμόγελο για να ανεβάσει την κάμερα.

Εικόνα
Ο Γουίλ Σμιθ στο «υψηλότερο σημείο που μπορεί να βρεθεί κάποιος σε μια ανθρώπινη κατασκευή στη Γη» (Πηγή: YouTube)

Ενώ η διαδρομή του Σμιθ προς την κορυφή του Burj Khalifa είναι ενδιαφέρουσα, ο σταρ του κινηματογράφου δεν είναι ο πρώτος που έχει βρεθεί εκεί. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η αλεξιπτωτίστρια και σταρ των social media Nicole Smith-Ludvik εθεάθη επίσης στην κορυφή της μεγαλοπρεπούς κατασκευής ως μέρος του εορτασμού της Emirates Airlines για την αφαίρεση των ΗΑΕ από την κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τα ταξίδια.