Spend It: Sex and the City - 23 δολάρια για μια βραδιά στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη

Από τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου οι θαυμαστές του Sex and the City και της Carrie Bradshaw θα έχουν τη δυνατότητα να κοιμηθούν στο σπίτι της για ένα βράδυ, μέσω Airbnb.
Spend It: Sex and the City - 23 δολάρια για μια βραδιά στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στη Νέα Υόρκη

Έχουν περάσει 23 χρόνια από την πρώτη φορά που είδαμε το Sex and the City και με αφορμή τα γυρίσματα της νέας spin off σειράς SATC, το Airbnb φιλοξενεί μία ρέπλικα του εμβληματικού διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για μόλις δύο βράδια του Νοεμβρίου.

Οι κρατήσεις ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα και μόλις δύο «τυχεροί» θα καταφέρουν να κάνουν τις κρατήσεις τους.

Εικόνα
Η ντουλάπα στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στο Airbnb - Πηγή φωτογραφίας Airbnb

Το brownstone διαμέρισμα στην Upper East πλευρά του Μανχάταν είναι ακριβές αντίγραφο του σπιτιού που βλέπαμε στη σειρά και περιλαμβάνει ολόκληρη την ντουλάπα (!) με όλα τα διάσημα σύνολα που η πρωταγωνίστρια φορούσε στη σειρά. Μάλιστα, οι επισκέπτες επιτρέπεται να «παίξουν» και να ντυθούν με όσα τα ρούχα και αξεσουάρ θέλουν.

Διαβάστε επίσης: Θα δίνατε 30 εκατ. δολάρια για μία από τις 3 τελευταίες μονοκατοικίες στο Central Park West;

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Carrie, θα είναι η «ψηφιακή» οικοδέσποινα του διαμερίσματος. Θα υποδέχεται τους επισκέπτες κατά το check in και θα παρέχει εικονική αφήγηση για σημαντικά σημεία του διαμερίσματος, ακριβώς όπως συνέβαινε και στη σειρά.

Εικόνα
Η κρεβατοκάμαρα στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στο Airbnb - Πηγή φωτογραφίας Airbnb

«Υπάρχουν πολλά σημαντικά στοιχεία για τους fans στο διαμέρισμα» ανέφερε σχετικά η Liz DeBold Fusco, εκπρόσωπος της Airbnb. Οι επισκέπτες θα βρουν λεπτομέρειες όπως το λάπτοπ με το post it σημείωμα της πρωταγωνίστριας, το ασύρματο τηλέφωνο, ακόμα και το περίφημο Carrie κολιέ στο κομοδίνο της.

Το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στο Airbnb - Πηγή video Euronews @ Youtube

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για κράτηση του διαμερίσματος για ένα βράδυ στις 12 ή 13 Νοεμβρίου για μόλις 23 δολάρια τη βραδιά, στην πλατφόρμα του Airbnb (κλικ εδώ) και να δείτε όλες τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του στο GALLERY εδώ:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ