Spend it: Ο Κιάνου Ριβς μόλις δώρισε ένα Rolex Submariner σε όλους τους κασκαντέρ του «John Wick 4»

Σαν να χρειαζόμασταν άλλο ένα λόγο για να αγαπήσουμε τον Κιάνου Ριβς, ο σταρ του κινηματογράφου γιόρτασε το τέλος των γυρισμάτων του «John Wick: Chapter 4» δωρίζοντας στα μέλη της ομάδας των κασκαντέρ ολοκαίνουργια Rolex Submariner. 
Spend it: Ο Κιάνου Ριβς μόλις δώρισε ένα Rolex Submariner σε όλους τους κασκαντέρ του «John Wick 4»

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κιάνου Ριβς δώρισε τα Rolex στους τέσσερις κασκαντέρ -Bruce Lee Concepcion, Jeremy Marinas, Dave Camarillo και Li Qiang- το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το βράδυ στο Le Bistro Paul Bert, στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι και πόσο κοστίζουν τα ρολόγια του James Bond στο No Time to Die

Μάλιστα, σε μια κίνηση που αρμόζει σε κάποιον του οποίου η ευγένεια και η θετική ενέργεια έχουν γίνει μνημειώδεις, ο Κιάνου εξατομίκευσε κάθε ένα από τα κομψά καταδυτικά ρολόγια: Χάραξε στην «πλάτη» τους ένα ευχαριστήριο μήνυμα για κάθε έναν από τους παραλήπτες, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη συνεργασία τους με τον ηθοποιό.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στο Instagram ο Jeremy Marinas αποκάλεσε το ρολόι «το καλύτερο δώρο ολοκλήρωσης γυρισμάτων που έγινε ποτέ».

Ο Ριβς δεν θα μπορούσε να είχε επιλέξει ένα καλύτερο ρολόι για δώρο (γι' αυτό ίσως πήρε και ένα για τον εαυτό του)., Το Submariner παρουσιάστηκε το 1953 και έγινε έμπνευση για τη συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων ρολογιών κατάδυσης. Η έκδοση που διάλεξε ο ηθοποιός κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020, με κωδικό 126610LN, το οποίο διαθέτει θήκη Oystersteel με μαύρη μονόδρομη στεφάνη Cerachrom, αντίστοιχο καντράν με μεγάλους φωτεινούς δείκτες ώρας, μεγεθυντικό φακό στην ημερομηνία και μπρασελέ Oyster. Την «καρδιά» του ρολογιού αποτελεί ο αυτοκουρδιζόμενος μηχανισμός 3235 της Rolex, ο οποίος διαθέτει απόθεμα ισχύος 70 ωρών.

Αυτό που κάνει το δώρο ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσει κανείς ένα Rolex -καινούργιο ή μεταχειρισμένο- αυτή τη στιγμή, ειδικά ένα μοντέλο τόσο δημοφιλές όσο το Submariner. Η συνολική αύξηση της ζήτησης στα μοντέλα της Rolex, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα λόγω του κορονοϊού, έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις στα ρολόγια της φίρμας.

Εξαιτίας αυτού, η τιμή του συγκεκριμένου Submariner, είναι επί του παρόντος σχεδόν διπλάσια στη δευτερογενή αγορά από τα 7.900 ευρώ, τιμή που προτείνει ο κατασκευαστής. Λαμβάνοντας υπόψη βέβαια τόσο την επιτυχία του John Wick, όσο και το σεμνό lifestyle του Κιάνου Ριβς έχουμε την αίσθηση ότι τα χρήματα δεν εμπόδισαν ούτε κατά διάνοια τον ηθοποιό να αποδείξει για άλλη μια φορά τη μεγαλοψυχία του.