Αυτές είναι οι πιο stylish καρέκλες γραφείου που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά στο σπίτι

Αυτές είναι οι πιο stylish καρέκλες γραφείου που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά στο σπίτι

Η τηλεργασία ήρθε για μείνει. Πολλοί έχουμε ήδη μεταφέρει πρόχειρα το γραφείο στο σπίτι από το πρώτο lockdown ωστόσο πρέπει πλέον να χωνέψουμε ότι η ώρα που θα επιστρέψουμε στους εργασιακούς χώρους μπορεί να αργήσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: «Dior Vibe» για γυμναστική στο σπίτι με luxury υπογραφή

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του John Lewis, πάνω από το 57% των εργαζομένων θα κληθούν να εργαστούν από το σπίτι τους στο μέλλον, με σχεδόν το 48% αυτών, να το κάνουν για 2 ή 3 μέρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, ενώ σχεδόν το 13% όσον εργάζονται με τηλεργασία θα πρέπει να το κάνουν από το σπίτι τους για 5 μέρες την εβδομάδα.

Κι επειδή είναι σχεδόν απίθανο να δουλεύει κανείς αποδοτικά και ξεκούραστα καθισμένος επί 8ωρο σε κλασική καρέκλα καφενείου, μια αξιοπρεπής καρέκλα γραφείου πρέπει να είναι η επόμενη λογική επένδυση. Παρότι το βασικό κριτήριο για μια καρέκλα γραφείου είναι η άνεση και η σωστή στάση του σώματος, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι «βαρετή» και άσχημη. Η σωστή office chair μπορεί να είναι εργονομική, ανατομική και ταυτόχρονα στυλάτη.

Κάναμε λοιπόν για λογαριασμό σας μια βόλτα στο διαδίκτυο και έχουμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις προτάσεις που θα ξεκουράσουν το σώμα σας, θα χαϊδέψουν το μάτι σας αλλά και θα ανεβάσουν την απόδοσή σας.

Εικόνα
Από από 229 στερλίνες στο Amara.com

AAC22

  • Brand: About A Chair
  • Καρέκλα: AAC22
  • Τιμή: από 229 στερλίνες
Εικόνα
Από 149 στερλίνες στο Made.com

Keira Flint Grey and Brass

  • Brand: Keira
  • Καρέκλα: Flint Grey and Brass
  • Τιμή: από 149 στερλίνες
Εικόνα
Από 79 στερλίνες στο Dunelm.com.

Brand: Kendal

Καρέκλα: Bottle Green Velvet Chair

Τιμή: από 79 στερλίνες

Εικόνα
Από 85 στερλίνες στο Habitat.co.uk.

Brand: Habitat

Καρέκλα: Etta Grey Velvet

Τιμή: από 85 στερλίνες

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ