ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Μητσοτάκη» - Το σχόλιο Κασσελάκη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Μητσοτάκη» - Το σχόλιο Κασσελάκη
«Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα, δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν»,

«Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα, δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μετά την απόφαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου να κάνει δεκτό το αίτημα των συγγενών των θυμάτων και πλέον η υπόθεση παραπέμπεται για γνωμοδότηση στην Επιτροπή Ελευθεριών και Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Μεταφορών.

«Ξέχασαν, ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή» τονίζουν στην Κουμουνδούρου και προσθέτουν: «Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και για αυτούς που εγκλημάτησαν και για αυτούς που δοκίμασαν να τους καλύψουν. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο, το να την ακολουθήσεις δύσκολο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη» πρόσθεσε η Κουμουνδούρου.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εξέφρασε στους συνεργάτες του την ικανοποίηση και την ανακούφισή του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της Κομισιόν. «Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στους συνεργάτες του οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και θα τη βρουν, δυστυχώς όμως μακριά από τη χώρα τους» αναφέρεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Με το δεξί» και τεχνο-στηρίξεις στην εβδομάδα της Fed η Wall Street

Η ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας πήρε εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης

Με φιέστα Πούτιν για Κριμαία η επόμενη των ρωσικών εκλογών – Κρεμλίνο: Προβλέψιμες οι επικρίσεις της Δύσης

gazzetta
gazzetta reader insider insider