Γεωργιάδης για F-35: Οι ΗΠΑ ξέρουν πόσο μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται την Τουρκία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για F-35: Οι ΗΠΑ ξέρουν πόσο μπορεί κάποιος να εμπιστεύεται την Τουρκία
Θέση αναφορικά με το ζήτημα της επιστροφής των ΗΠΑ στο πρόγραμμα απόκτησης των F-35 από τις ΗΠΑ πήρε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Θέση αναφορικά με το ζήτημα της επιστροφής των ΗΠΑ στο πρόγραμμα απόκτησης των F-35 από τις ΗΠΑ πήρε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας σε ανάρτησή του τις δηλώσεις της υπηρεσιακής αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ.

«Είναι εντυπωσιακό πώς οι εθνικές μας ανασφάλειες μας κάνουν να πνιγόμαστε σε μία κουταλιά νερό. Σήμερα παίζει η ‘είδηση’ ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να δώσουν F35 στην Τουρκία διότι η κ. Νούλαντ είπε ‘πως εάν η Τουρκία αποσύρει από το έδαφός της τους S400 τότε μπορεί να αναθεωρήσουν την στάση τους…’» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μα με συγχωρείτε αυτή είναι νέα θέση των ΗΠΑ ή η παγία θέση τους από την πρώτη στιγμή που οδήγησε στο block της Τουρκίας από το πρόγραμμα; Πάντα οι ΗΠΑ αυτό έλεγαν και λένε και πάντα η Τουρκία λέει όχι για τους δικούς της λόγους. Τίποτε δεν άλλαξε», ανέφερε στη συνέχεια.

«Μην έχουμε αυταπάτες οι ΗΠΑ προτιμούν την Τουρκία στο Δυτικό στρατόπεδο και πάντα προσπαθούσαν και προσπαθούν να την κρατήσουν αλλά δεν είναι αφελείς, ξέρουν πόσο μπορεί κάποιος να την εμπιστεύεται ή όχι. Εμείς καλώς επενδύουμε στην αξιοπιστία μας αυτό μας κάνει ξεχωριστούς» καταλήγει ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Ίμια: Η μοιραία ημέρα υπενθυμίζει σε όλους τη σημασία της αφοσίωσης στο εθνικό καθήκον

Στην Τουρκία η Β. Νούλαντ μετά το «πράσινο φως» των ΗΠΑ για την πώληση F-16

gazzetta
gazzetta reader insider insider