Ανδρουλάκης: Στον ελληνικό λαό αξίζουν περισσότερα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Στον ελληνικό λαό αξίζουν περισσότερα
Έχουμε τον στόχο στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει την ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση, αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

«Έχουμε τον στόχο στις 25 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει την ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση, τον λαϊκισμό, την αναξιοκρατία και το πελατειακό κράτος, που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία και την προοπτική του ελληνικού λαού», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε άρθρο του στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως «οι μάχες που καλούμαστε να δώσουμε και να κερδίσουμε, είναι μάχες ιδεών και προτάσεων για ένα ασφαλέστερο, δικαιότερο και καλύτερο μέλλον. Είναι μάχες για την προάσπιση της Δημοκρατίας, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, τη μείωση των ανισοτήτων, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους. Είναι μάχες για να μην επικρατήσει η συντήρηση και η στασιμότητα και εν τέλει η παρακμή».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στις 25 Ιουνίου καλεί όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες «να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που κάνουμε, απαντώντας στο φόβο και το διχασμό που καλλιεργούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με ψήφο εμπιστοσύνης, σιγουριάς και ελπίδας».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αγωνίζεται «για να συγκροτηθεί για ένα κράτος, το οποίο σέβεται τον πολίτη και διασφαλίζει τα δικαιώματά του αλλά και τις ευκαιρίες που χρειάζεται στη ζωή του. Με ισχυρούς θεσμούς που βάζουν φραγμούς στο ανεξέλεγκτο της εξουσίας και ένα κράτος δικαίου που θα λειτουργεί χωρίς εξαιρέσεις ατιμωρησίας για τους ισχυρούς».

Στο πλαίσιο αυτό καταθέτει αναλυτικά τους βασικούς προγραμματικούς στόχους του κόμματός του για τη Διαφάνεια στο Κράτος, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη, τη δίκαιη φορολογία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως προτεραιότητα είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος στα πρότυπα των δυτικών ευρωπαϊκών χωρών, «με την άμεση ανάγκη για την αναγέννηση του ΕΣΥ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.