Ελλάδα
30-06-2021 | 15:38

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ικανοποίηση Κ. Αχ. Καραμανλή για την απόφαση του ΣτΕ

Newsroom
Μοιράσου το
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στη Βουλή
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την ικανοποίηση του για την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική δήλωση του, «η  απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί την οριστική δικαίωση στην πράξη της πολιτικής μας, που είναι η μόνη που εξασφαλίζει στη Θεσσαλονίκη και Μετρό και Αρχαία. Όπως συμφωνούν, άλλωστε, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι παραγωγικές δυνάμεις της πόλης και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Πλέον, δεν κοιτάμε πίσω. Δεν χάνουμε άλλο χρόνο, πόρους και ενέργεια με όσους προσπάθησαν αποτυχημένα να διχάσουν την πόλη. Προχωράμε, όλοι μαζί, για να γίνει πραγματικότητα αυτό το σπουδαίο έργο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ώστε να καλύψουμε όσο γίνεται τον χρόνο που έκλεψαν από τη Θεσσαλονίκη οι προσφυγές, με στόχο να καταφέρουμε να ολοκληρωθεί το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης.

Το Υπουργείο μας θα είναι συνεχώς πάνω από το έργο. Την επόμενη εβδομάδα, προγραμματίζουμε νέα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε η ώρα του Μετρό Θεσσαλονίκης» κατέληξε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ωριμάζει» ο διαγωνισμός ΣΔΙΤ των 400 εκατ. ευρώ