Καλάθι του νοικοκυριού: Τηλεδιάσκεψη Γεωργιάδη - Παπαθανάση με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καλάθι του νοικοκυριού: Τηλεδιάσκεψη Γεωργιάδη - Παπαθανάση με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
Η τηλεδιάσκεψη μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.

Η αποτίμηση του καλαθιού του νοικοκυριού και οι τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του με περισσότερα επώνυμα προϊόντα τέθηκαν στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης που είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Παπαθανάσης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) υπό τον πρόεδρό του, Γιάννη Γιώτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στην τηλεδιάσκεψη έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης πορείας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» -πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο ΣΕΒΤ όπως έχει αποτυπωθεί σε ανάλογη τηλεδιάσκεψη στις 12 Οκτωβρίου 2022 - και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του με περισσότερα επώνυμα προϊόντα με γνώμονα πάντοτε την προστασία των νοικοκυριών και κυρίως των πιο ευάλωτων στο σημερινό περιβάλλον του υψηλού πληθωρισμού.

Επισημαίνεται ότι όπως στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη της 12ης Οκτωβρίου 2022, έτσι και η σημερινή μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Καλάθι του Nοικοκυριού»: Στο 92% των προϊόντων οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές

Γεωργιάδης: Για 10η βδομάδα στο 85% των προϊόντων στο Καλάθι οι τιμές παρέμειναν σταθερές

gazzetta
gazzetta reader insider insider