Μέστερ της Fed: Η πρώτη αύξηση επιτοκίων θα μπορούσε να έρθει στα τέλη του 2022

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μέστερ της Fed: Η πρώτη αύξηση επιτοκίων θα μπορούσε να έρθει στα τέλη του 2022
Οι προϋποθέσεις για μια αύξηση των επιτοκίων από την Federal Reserve θα μπορούσαν να πληρούνται έως τα τέλη του 2022, εκτίμησε η πρόεδρος της Fed του Cleveland.

Οι προϋποθέσεις για μια αύξηση των επιτοκίων από την Federal Reserve θα μπορούσαν να πληρούνται έως τα τέλη του 2022, εκτίμησε η πρόεδρος της Fed του Cleveland, Λορέτα Μέστερ.

«Εκτιμώ ότι θα δούμε πρόοδο στην αγορά εργασίας και πρόοδο ως προς τη μείωση του πληθωρισμού», δήλωσε η Mester στο πλαίσιο διαδικτυακού πάνελ. Η Μέστερ αναμένει ότι ο πληθωρισμός θα αρχίσει να υποχωρεί το επόμενο έτος, σε επίπεδο πάνω του 2%, όταν θα έχουν ισορροπήσει προσφορά και ζήτηση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έως 25 δισ. το deal για LNG – Τα «ψιλά γράμματα» της συμφωνίας Aktor – ΔΕΠΑ Εμπορίας

Ακίνητα: Νέα πλατφόρμα με τις πραγματικές αξίες κατοικιών - τι φέρνει η έξυπνη εφαρμογή «Price Map»

Στην τελική ευθεία το έργο «ανάσα» της Δυτικής Αττικής – Προκηρύσσεται ο Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider