Ελλάδα
12-04-2021 | 17:10

Ικανοποίηση Κορκίδη για τα self test και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου

Newsroom
Μοιράσου το
Ικανοποίηση Κορκίδη για τα self test και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ως ένα ακόμα βήμα προς την «επόμενη ημέρα» χαρακτηρίζει ο Βασίλης Κορκίδης την απόφαση της κυβέρνησης για το «άνοιγμα» των self test για την εντόπιση του κορονοϊού και στους εργαζόμενους του λιανεμπορίου.

Σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής αναφέρει τα εξής:

Η καθιέρωση υποχρεωτικής διενέργειας των self test και στους εργαζομένους του λιανεμπορίου είναι ένα ακόμα σοβαρό βήμα της μεταβατικής περιόδου προς την «επόμενη ημέρα». Την ημέρα που πλέον δεν θα χρειαστεί το λιανεμπόριο να υποστεί τα όσα υπέστη εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας.

Άξιο υπενθύμισης είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα τα όποια μέτρα προστασίας προτάθηκαν από τους λοιμωξιολόγους και υιοθετήθηκαν από την πολιτεία ακολουθήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια από το λιανεμπόριο, που αναμένει την δική του «ανάσταση» ενόψει της Πασχαλινής αγοράς. Θέλουμε το λιανεμπόριο να λειτουργήσει με ασφάλεια ενώ παράλληλα ευελπιστούμε στην σταδιακή αλλά γρηγορότερη χαλάρωση των μέτρων με παράλληλη επιτάχυνση των εμβολιασμών.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.