Τι ψάχνει το skroutz.gr στο delivery

«Ψωμί» στην αγορά της εστίασης βλέπουν στο skroutz.gr και σκέφτονται σοβαρά να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους και προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως μαθαίνω, θεωρούν ότι οι πελάτες, το brand name αλλά και η εμπειρία τους στο χώρο δίνουν πλεονέκτημα σε μια αγορά που αυτή τη στιγμή μονοπωλεί το e-food.gr. Και μου λένε ότι όντως σε αυτή την αγορά υπάρχει πολύ…φαγητό.

Στην Εθνική τρώνε χωριάτικη με… χαλούμι

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια αρκετών παλιών στελεχών της Εθνικής Τράπεζας για το γεγονός ότι οι περισσότερες νέες προσλήψεις σε καίριες θέσεις είναι από την Κύπρο. Όπως μαθαίνω, κάποιοι είναι αρκετά εκνευρισμένοι και άλλοι το γύρισαν στην πλάκα. Τόσο, ώστε μεταξύ σοβαρού και αστείου λένε ότι πλέον στην τράπεζα τρώνε χωριάτικη σαλάτα με… χαλούμι.

Ψάχνουν γραφεία εκτός Αθηνών

Το ότι τα καλά κτήρια γραφείων στην Αθήνα σπανίζουν είναι γνωστό. Αυτό που μου λένε πλέον είναι ότι τα funds δεν το βάζουν κάτω. Και αντί να πληρώνουν χρυσά γραφεία αμφιβόλου ποιότητας, αποφάσισαν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Έτσι, όμως μαθαίνω, είναι έτοιμα να ρίξουν λεφτά για γραφεία σε πόλεις που πριν από δύο χρόνια δεν θα συζητούσαν καν. Και δεν μιλάω μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για μια σειρά από άλλες πόλεις της περιφέρειας.

The Insider