Περί τα 30 εκατ. χρήστες απέκτησε σε διάστημα μόλις 10 ημερών το Warzone, το free-to-play παιχνίδι της Activision το οποίο μπήκε στη μάχη των δωρεάν battle royale.

Ειδικότερα, τις πρώτες 24 ώρες το Warzone απέκτησε περί τα 3 εκατομμύρια χρήστες ενώ σε μόλις 3 ημέρες ο αριθμός εκτοξεύτηκε στα 15 εκατομμύρια. Παρότι ο ρυθμός μειώθηκε κατάφερε μέσα σε μόλις 10 μέρες να διπλασιάσει τους χρήστες τους. 

Σύμφωνα με την εταιρεία περισσότεροι από 30 εκατομμύρια gamers έχουν κατεβάσει και παίξει το Warzone, γεγονός που το καταττάσει κοντά στο ρεκόρ των 50 εκατ. χρηστών του Apex Legends το οποίο επετεύχθει μόλις σε 4 εβδομάδες. Ενόψει της καραντίνας και των μέτρων μειωμένης κυκλοφορίας που εφαρμόζονται σε πολλές χώρες του κόσμου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι πολύ πιθανό οι χρήστες να συνεχίσουν να πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Ωστόσο τόσο το Warzone όσο και το Apex Legends, το οποίο στο τέλος του 2019 είχε φτάσει τα 70 εκατ. παίκτες, έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν μέχρι να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τους 250 εκατ. παίκτες του Fortnite.