Έτοιμη για το event της χρονιάς η Apple - Στις 10/9 τα αποκαλυπτήρια για το iPhone 11

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έτοιμη για το event της χρονιάς η Apple - Στις 10/9 τα αποκαλυπτήρια για το iPhone 11
Η μέρα των μεγάλων ανακοινώσεων έρχεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο και η Apple, φαίνεται να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Η Apple μόλις ανακοίνωσε την ημέρα που θα κάνει το μεγαλύτερο event της χρονιάς και φυσικά, πρόκειται για την παρουσίαση του νέου της iPhone. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από τα μέσα του Αυγούστου, όπως είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο insider.gr και ανακοίνωσε πως η παρουσίαση θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ημέρα των μεγάλων ανακοινώσεων έρχεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο και η Apple φαίνεται να ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, την ίδια μέρα θα παρουσιαστούν 3 συσκευές iPhone και ένα νέο Apple Watch.

Σύμφωνα με το Forbes, η φετινή πρόσκληση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Συγκεκριμένα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα χρώματα στο logo της Apple. Το πράσινο και το απαλό μωβ δεν είναι χρώματα που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα προϊόντα της εταιρείας, όμως ίσως μας δίνουν μια «ιδέα για τα χρώματα των νέων κινητών!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider