Τεχνική Ολυμπιακή: Αποφασίζει για την απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τεχνική Ολυμπιακή: Αποφασίζει για την απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου

Την απόσχιση του κατασκευαστικού κλάδου της Τεχνικής Ολυμπιακής με απορρόφηση του από την εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της εταιρείας.

Ειδιδκότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

«Με την από 13/11/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας καλούνται οι μέτοχοι της Τεχνικής Ολυμπιακής σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 7/12/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00πμ, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (Σολωμού 20 – Αλιμος Αττικής).

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση: α) της απόσχισης του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας μας με απορρόφηση του από την εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» και των όρων αυτής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν. 2166/1993,και β) παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης απόσχισης και απορρόφησης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.

2. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω απόσχισης και απορρόφησης.

3. Επικύρωση της απόφασης του Δ.Σ. περί παροχής εντολής στην Alpha Bank ΑΛΦΑ -8,57% για την έκδοση εγγυητικής επιστολής υπέρ της θυγατρικής εταιρείας «ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.».

4. Διάφορες ανακοινώσεις.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider