Τι κοινό έχουν το αμάξι του James Bond με το φορτηγό της Tesla (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι κοινό έχουν το αμάξι του James Bond με το φορτηγό της Tesla (vid)
Μέχρι στιγμής υπάρχουν 250.000 προ-παραγγελίες για το φορτηγό με το φουτουριστικό σχεδιασμό της Tesla.

Το υποβρύχιο - αυτοκίνητο που εμφανίζεται στην ταινία του James Bond «Ο κατάσκοπος που με αγάπησε» αποτέλεσε την έμπνευση του Έλον Μασκ για την κατασκευή και το σχεδιασμό του φορτηγού της Tesla με το φουτουριστικό design.

Σύμφωνα με το CNBC, ο ιδρυτής της Tesla απέκτησε το ιστορικό «κατασκοπικό» αυτοκίνητο το 2013 πληρώνοντας σχεδόν 1 εκατ. δολάρια σε ένα ζευγάρι που το «βρήκε» κατά τύχη, δίνοντας μόλις 100 δολάρια σε μια «τυφλή» αγορά ενός γκαράζ.

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε τις φήμες

Τα κοινά στοιχεία στο σχεδιασμό του φορτηγού με το υποβρύχιο – αμάξι είναι εμφανή, όμως ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε πως όντως αποτέλεσε έμπνευση, με ένα tweet.

Πάνω από 250.000 οι προ-παραγγελίες για το φορτηγό της Tesla

Λίγες μόλις ημέρες πέρασαν από την επίσημη παρουσίαση του φορτηγού της Tesla και ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής, περίπου 250.000 άνθρωποι έχουν δώσει 100 δολάρια «προκαταβολή» για το νέο ηλεκτρικό όχημα «Cybertruck», σύμφωνα με το CNBC.

Ο επικεφαλής της Tesla, με ανάρτησή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχουν μέχρι στιγμής 250.000 προ-παραγγελίες για το φορτηγό με το φουτουριστικό σχεδιασμό, οι οποίες έγιναν χωρίς τη βοήθεια διαφήμισης ή άλλων προωθητικών ενεργειών, σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider