Το «πράσινο φως» σε πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών έως και 400 εκατ. δολαρίων άναψε το Διοικητικό Συμβούλιο της Trump Media.
Η εισηγμένη επεσήμανε πως το buyback θα περιλαμβάνει τόσο κοινές μετοχές όσο και δικαιώματα αγοράς, που θα εκτελούνται μέσω συναλλαγών.
«Δεδομένου ότι η Trump Media έχει πλέον περίπου 3 δισ. δολάρια στον ισολογισμό της, έχουμε την ευελιξία να αναλάβουμε ενέργειες όπως αυτή που φέρνουν ισχυρές αποδόσεις για τους μετόχους, καθώς συνεχίζουμε να διερευνούμε περαιτέρω στρατηγικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ντέβιν Νούνες.
Η κίνηση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνη στο μέλλον της μητρικής των Truth Social, Truth+ και της πλατφόρμας fintech Truth.Fi, παρά τις ζημίες των 400,9 εκατ. δολαρίων.