Σε τουρισμό και real estate στρέφει το ενδιαφέρον του ο Δ. Γιαννακόπουλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε τουρισμό και real estate στρέφει το ενδιαφέρον του ο Δ. Γιαννακόπουλος
Η νέα εταιρεία που ίδρυσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επικεφαλής της BIANEΞ και τα πολυσχιδή επιχειρηματικά του σχέδια.

Διευρύνει περαιτέρω το αποτύπωμα των δραστηριοτήτων του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ αλλά και πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Μετά το εγχείρημα στο τομέα της πληροφορικής, ο επιχειρηματίας φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία του και στο τουριστικό real estate, όπου ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα με το μεγάλο project της παραλίας Βάρκιζας και την Πάργα.

Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα ο κ. Γιαννακόπουλου προχώρησε πρόσφατα στη σύσταση εταιρείας με την επωνυμία Semper 7000 Μονοπρόσωπη Α.Ε., με έδρα την Κηφισιά που είναι και η έδρα της DPG Media.

Η νέα εταιρεία που φέρει και πάλι το αγαπημένο νούμερο του επιχειρηματία, έχει μετοχικό κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ, και χρέη προέδρου τελεί ο ίδιο ο κ. Γιαννακόπουλος. ενώ τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου έχει αναλάβει ο Γιώργος Αθανασίου.

Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων καθώς και υπηρεσίες εκμίσθωσης και διαχείρισης ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων που δεν προορίζονται για κατοικία.

Τα επιχειρηματικά πεδία του επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ

Να θυμίσουμε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος είναι επικεφαλής της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία πρόσφατα σήκωσε στο Βερολίνο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της αλλά και ο ιδρυτής της εταιρείας ψηφιακών μέσων DPG Media. Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει κάνει την είσοδο και στον χώρο του τουρισμού έχοντας προχωρήσει σε σχετικές κινήσεις στον δήμο Πάργας αλλά και στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, με την μίσθωση της παραλίας της Βάρκιζας για 25 έτη και την δρομολόγηση επενδυτικού πλάνου άνω των 3 εκατ. ευρώ για την αναβάθμισή της. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους δε, έχει ιδρύσει και την εταιρεία 7000 Holding Μονοπρόσωπη AE.

Προ εβδομάδων μάλιστα ο Όμιλος του ένωσε τις δυνάμεις του με τον UBITECH, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην τεχνολογία και την καινοτομία σε Ελλάδα και Ευρώπη με στόχο να δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, ώστε να προσφέρουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δ. Γιαννακόπουλος: «100 χρόνια ΒΙΑΝΕΞ και συνεχίζουμε» - Στόχος η κορυφή της Ευρώπης

Γιαννακόπουλος: Η επέτειος των 100 ετών βρίσκει τη ΒΙΑΝΕΞ στην κορυφή – Στο 1,3 δισ. η συμβολή της στο ΑΕΠ

gazzetta
gazzetta reader insider insider