PayPal: Υποβάθμιση της μετοχής έφερε το αδύναμο outlook

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PayPal: Υποβάθμιση της μετοχής έφερε το αδύναμο outlook
Πάνω από 3% υποχωρεί η μετοχή της PayPal μετά την υποβάθμιση της από την Daiwa Securities σε «Neutral» από «Buy» με τιμή στόχο 62 δολαρίων, από 64 δολάρια, όπως αναφέρει το InvestingPro. 

Πάνω από 3% υποχωρεί η μετοχή της PayPal μετά την υποβάθμιση της από την Daiwa Securities σε «Neutral», με τιμή στόχο 62 δολαρίων, από 64 δολάρια, όπως αναφέρει το InvestingPro.

Αυτή αποτελεί την τρίτη υποβάθμιση με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η μετοχή της PayPal απο την περασμένη Τετάρτη όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα δ' τριμήνου, όπου τα μεγέθη μπορεί να ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών, ωστόσο το πιο αδύναμο outlook που εξέδωσε η εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών, απογοήτευσε τους αναλυτές.

Γίνεται «δύσκολο να οραματιστούμε» την αύξηση των κερδών ανά μετοχή στην PayPal μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέχρι να υλοποιηθούν δύο εξελίξεις, σύμφωνα με τον αναλυτή της Daiwa Capital Markets Kazuya Nishimura. Πιστεύει ότι η εταιρεία θα πρέπει να επιδείξει «σαφή ανάπτυξη» και να επιδείξει τα οφέλη από τις αυξημένες επενδύσεις της, προτού μπορέσει να καταγράψει πραγματικά θετικά αποτέλεσματα. Ο Nishimura πιστεύει ότι «υπάρχει μεγαλύτερος ανοδικός κίνδυνος από τον καθοδικό κίνδυνο» όσον αφορά τα κέρδη της εταιρείας, ενώ θεωρεί τις μετοχές της PayPal υποτιμημένες.

Η μετοχή της εταιρείας σημειώνει άνοδο περίπου 10% τους τελευταίους τρεις μήνες, αν και έχουν πέσει σχεδόν στο μισό σε διάστημα δύο ετών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Coca-Cola: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις του τέταρτου τριμήνου

Paramount Global: 800 απολύσεις παρά το ρεκόρ τηλεθέασης του Super Bowl

Hasbro: Απογοήτευσαν οι πωλήσεις στο δ' τρίμηνο - «Βουτιά» 13% για τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider