Samsung: Διάθεση της νέας σειράς Galaxy S24 και στην Ελλάδα - Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ζήτηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Samsung: Διάθεση της νέας σειράς Galaxy S24 και στην Ελλάδα - Ξεπέρασε τις προσδοκίες η ζήτηση
Την ικανοποιήση και την χαρά του για την άφιξη της σειράς έξυπνων κινητών τηλεφώνων Galaxy S24 που ενσωματώνει λειτουργίες Galaxy AI, εξέφρασε ο πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Hansoo Kim, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

Την ικανοποιήση και την χαρά του για την άφιξη της σειράς έξυπνων κινητών τηλεφώνων Galaxy S24 που ενσωματώνει λειτουργίες Galaxy AI, εξέφρασε ο πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Hansoo Kim, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, επισημαίνοντας ότι η νέα σειρά φέρνει μία νέα εποχή στον τρόπο που επικοινωνούμε, δημιουργούμε και συνεργαζόμαστε.

Η σειρά Galaxy S24 μας εισάγει σε μια νέα μορφή επικοινωνίας και σηματοδοτεί την επόμενη δεκαετία καινοτομίας στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα ανέφερε ο 'Αρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής Mobile Experience της Samsung Electronics Hellas, επισημαίνοντας ότι η νέα σειρά έχει ήδη τύχει θερμής υποδοχής από το ελληνικό κοινό, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεπέρασει κάθε πρόβλεψη, επιτυγχάνοντας διψήφιο ποσοστό αύξησης, σε σύγκριση με την περσινή αντίστοιχη σειρά. Το Galaxy S24 Ultra έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις καταναλωτών με ποσοστό 74%, είπε

Η εποχή του AI έχει, σαφώς, ξεκινήσει. Ορόσημο για την εξάπλωση του στην καθημερινότητά μας, είναι η μεταφορά του σε συσκευές καθημερινής χρήσης, σημείωσε ο κ. Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, επικεφαλής της ομάδας Text-To-Speech στη Samsung Electronics Hellas. Ζούμε μια νέα εποχή, παρόμοια με αυτή που ζήσαμε με την εμφάνιση του προσωπικού υπολογιστή ή του internet. Πράγματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια μόνο φανταζόμασταν, πλέον είναι δυνατά, πρόσθεσε.

Όπως έχει επισημάνει η εταιρεία η Τεχνητή Νοημοσύνη (Al) μεταξύ άλλων ενισχύει διάφορες εμπειρίες στις συσκευές Galaxy S24, διευκολύνοντας την επικοινωνία, με έξυπνες μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά), μεγιστοποιώντας τη δημιουργική ελευθερία μέσω της σουίτας εργαλείων ProVisual Engine του Galaxy και προσφέροντας ένα νέο τρόπο αναζήτησης, που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του Galaxy ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους.

Το Galaxy AI εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη που στοχεύει στη διευκόλυνση διαφόρων πλευρών της καθημερινότητας και ειδικά στον βασικό ρόλο του τηλεφώνου, την επικοινωνία. Το Galaxy S24 διαμορφώνει την επικοινωνία, καταργώντας ορισμένα γλωσσικά εμπόδια.

Το Galaxy S24 συμβάλλει επίσης μεταξύ άλλων στην ιστορία της αναζήτησης, καθώς περιλαμβάνει τη διαισθητική, βασισμένη σε χειρονομίες, λειτουργία «Κυκλώστε για αναζήτηση» στην πλατφόρμα αναζήτησης της Google. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί Home, οι χρήστες μπορούν να κυκλώσουν, να επισημάνουν, να γράψουν ή να πατήσουν σε οτιδήποτε στην οθόνη του Galaxy S24 και να δουν χρήσιμα αποτελέσματα αναζήτησης.

Με την εγγύηση του Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων του Galaxy, το Galaxy S24 μεταξύ άλλων διασφαλίζει τις ευαίσθητες πληροφορίες και προστατεύει από πιθανά τρωτά σημεία με end-to-end ασφαλές υλικό, ανιχνεύει απειλές σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει συλλογική προστασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Λάμψα: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 34% της Regency

ΕΕ: Εκκίνησε διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ουγγαρίας για νέο νόμο που εγκαθιδρύει «αρχή προστασίας της κυριαρχίας»

Υψηλή μεταβλητότητα και «θόρυβος» στο Χρηματιστήριο - Πάνω από τα 9 ευρώ το ΔΑΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider