Lockheed Martin: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα δ' τριμήνου - Μειωμένα κέρδη σε σχέση με πέρυσι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lockheed Martin: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα δ' τριμήνου - Μειωμένα κέρδη σε σχέση με πέρυσι
Η μεγαλύτερη εταιρεία πολεμικού εξοπλισμού του πλανήτη, κατέγραψε στο δ’ τρίμηνο του 2022 κέρδη 1,91 δισ. δολαρίων ή 7,40 δολάρια ανά μετοχή, ελαφρώς μειωμένα από τα 2,05 δισ. ευρώ ή 7,47 δολάρια ανά μετοχή.

Καλύτερα από τα αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα δ’ τριμήνου της Lockheed Martin αν και με μικρότερα κέρδη από πέρυσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Οι αυξημένες παραγγελίες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία αντισταθμίζουν τις πιέσεις από τα αυξημένα κόστη και τα προβλήματα στις εφοδιαστικές αλυσίδες.

Πιο αναλυτικά, η μεγαλύτερη εταιρεία πολεμικού εξοπλισμού του πλανήτη, κατέγραψε στο δ’ τρίμηνο του 2022 κέρδη 1,91 δισ. δολαρίων ή 7,40 δολάρια ανά μετοχή, ελαφρώς μειωμένα από τα 2,05 δισ. ευρώ ή 7,47 δολάρια ανά μετοχή.

Με τα παραπάνω η Lockheed υπερέβη την πρόβλεψη των αναλυτών σε έρευνα του Reuters για 7,39 κέρδη ανά μετοχή. Εξαιρουμένων δε των έκτακτων χρεώσεων η Lockheed Martin παρουσίασε προσαρμοσμένα κέρδη 2,01 δισ. δολαρίων ή 7,79 δολάρια ανά μετοχή.

Την ίδια ώρα, τα έσοδα της εταιρείας στο δ’ τρίμηνο αυξήθηκαν σε σχέση με πέρυσι κατά 7,1% στα 18,99 δισ. δολάρια, από τα 17,73 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας την εκτίμηση για 18,27 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΕΑΒ: Εγκαινιάστηκαν τα δύο νέα κτίρια στην Τανάγρα

F-35: Νέα υπέρβαση κόστους από την Lockheed και καθυστερήσεις - Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που επηρεάζονται

gazzetta
gazzetta reader insider insider