Νέα συμφωνία Nokia - Samsung για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις τεχνολογίες 5G

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα συμφωνία Nokia - Samsung για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις τεχνολογίες 5G
Νέα συμφωνία αναφορικά με πατέντες ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στον τομέα του 5G υπέγραψαν την Δευτέρα οι Nokia και Samsung, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Νέα συμφωνία αναφορικά με πατέντες ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στον τομέα του 5G υπέγραψαν την Δευτέρα οι Nokia και Samsung, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

Όπως αναφέρεται, η νέα συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών έρχεται ως συνέχεια προγενέστερης συμφωνίας των δύο πλευρών για το ίδιο ζήτημα, η ισχύς της οποίας έληξε στα τέλη του 2022.

«Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η οποία καλύπτει θεμελιώδους σημασίας ευρεσιτεχνίες της Nokia στον τομέα του 5G όπως και σε άλλες τεχνολογίες, η Samsung θα καταβάλει πληρωμές στη Nokia για μια περίοδο πολλών ετών, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2023», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο φινλανδικός τεχνολογικός κολοσσός.

Όπως επισημαίνει το Reuters, οι όροι της συμφωνίας παραμένουν εμπιστευτικοί, ενώ όπως τονίζει η Nokia, «η συμφωνία με την Sasmsung είναι συνεπής με τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στον χορό των απολύσεων και η Spotify - Ξεκινούν περικοπές εντός της εβδομάδας

Στον χορό των απολύσεων και η Spotify - Ξεκινούν περικοπές εντός της εβδομάδας

Βρετανία: Ανακάμπτει μετά από 15 μήνες πτώσης η καταναλωτική εμπιστοσύνη

gazzetta
gazzetta reader insider insider