Siemens και Gazprom «ανταλλάσσουν» τραγούδια στο Twitter με φόντο την τουρμπίνα του φυσικού αερίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Siemens και Gazprom «ανταλλάσσουν» τραγούδια στο Twitter με φόντο την τουρμπίνα του φυσικού αερίου
Η Gazprom υποστηρίζει πως το εξάρτημα που λείπει από τον αγωγό της είναι ένας από τους λόγους για τις μειωμένες παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ευρώπη

Σε μια... μουσική μάχη μέσα από το Twitter συνεχίζεται η κόντρα μέταξύ της γερμανικής Siemens και της ρωσικής Gazprom με φόντο την τουρμπίνα του φυσικού αερίου που αναμένει να λάβει η ρωσική εταιρεία ενέργειας.

Πρόκειται για ένα απαραίτητο κομμάτι του αγωγού Nord Stream για τη μεταφορά φυσικού αερίου από τη Ρωσία, όμως όπως αναφέρει το Bloomberg, δείχνει να έχει «κολλήσει» στη Γερμανία, καθώς οι χώρες εξετάζουν το αν το εξάρτημα υπόκειται στις κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία ή όχι.

Από την πλευρά της, η Gazprom υποστηρίζει πως το εξάρτημα που λείπει από τον αγωγό της είναι ένας από τους λόγους για τις μειωμένες παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ευρώπη, η οποία βρίσκεται εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η Siemens στράφηκε στο Twitter και ανήρτησε μια φωτογραφία του εξαρτήματος με την πρόταση της δημιουργίας μιας playlist στο Spotify για να του... κάνει παρέα. Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε ήταν το “So Lonely” από το συγκρότημα The Police.

Ο ρωσικός παραγωγός ενέργειας «απάντησε» σήμερα με το τραγούδι των Judas Priest “Breaking the Law.”

Ενώ οι χρήστες του Twitter συμμετέχουν με τις δικές τους προτάσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα τραγούδια “Enjoy the Silence” των Depeche Mode, το “I Want to Break Free” των Queen, το “Back in the USSR” των The Beatles και το “Road to Nowhere” των Talking Heads. Ενώ αν δεν βρεθεί λύση στη διαμάχη σύντομα θα «καταλήξουμε» στο “Coldest Winter” του Kanye West.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά «όταν ανακαλύψουμε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο μας»

«Τρομερή» η οικονομική εξάρτηση της Γερμανίας από την Κίνα για το α' εξάμηνο του 2022

Gazprom: «Απειλεί» με αύξηση κατά 60% των ευρωπαϊκών τιμών του φυσικού αερίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider