Lockheed Martin: Δραματική μείωση των προβλέψεων για τις πωλήσεις του 2021

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lockheed Martin: Δραματική μείωση των προβλέψεων για τις πωλήσεις του 2021
Στην δραματική μείωση των εκτιμήσεων της για τις πωλήσεις του 2021 αλλά και του 2022 προχώρησε την Τρίτη η αμερικανική εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών Lockheed Martin Corp.

Στην δραματική μείωση των εκτιμήσεων της για τις πωλήσεις του 2021 αλλά και του 2022 προχώρησε την Τρίτη η αμερικανική εταιρεία αμυντικών εξοπλισμών Lockheed Martin Corp., καθώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στις αλυσίδες εφοδιασμού ανά την υφήλιο ρίχνουν την «σκιά» τους στην κορυφαία εταιρεία του τομέα άμυνας των ΗΠΑ, η μετοχή της οποίας υποχωρεί άνω του 12% στην συνεδρίαση της Wall Street.

Αναλυτικότερα, ο οικονομικός διευθυντής της Lockheed ανέφερε πως τα έσοδα του 2021 θα αναμένεται να ανέλθουν στα 67 δισ. δολάρια, μειωμένα κατά 2,5% σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις της εταιρείας, ενώ και τα έσοδα του 2022 αναμένεται να κινηθούν στα επίπεδα των 66 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το Reuters, η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει σημαντικές ελλείψεις σε ανταλλακτικά και κρίσιμο εξοπλισμό που απαιτείται για την παραγωγή των ιδιαίτερα εξελιγμένων αμυντικών συστημάτων, «ακρωτηριάζοντας» παράλληλα την ικανότητα των εταιρειών να αναπληρώσουν τα κένά στις γραμμές παραγωγής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Προχωρά η εξαγορά της Aerojet Rocketdyne από την Lockheed Martin - Έναντι 4,4, δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider