«Πάγωσε» η παραγωγή των Apple Watch λόγω τεχνικών προβλημάτων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Πάγωσε» η παραγωγή των Apple Watch λόγω τεχνικών προβλημάτων
Hermes x Apple watch
Η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει επίσημα το τελευταίο μοντέλο του Watch μαζί με το καινούργιο iPhone τις επόμενες εβδομάδες

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην παραγωγή του τελευταίου εκ των μοντέλων των Apple Watch λόγω προβλημάτων στο σχεδιασμό του νέου προϊόντος της Apple, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Nikkei.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγωγή των Apple Watch ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα, σε εύρος μικρής κλίμακας, αλλά προέκυψαν δυσκολίες στην επίτευξη ικανοποιητικών αποδόσεων παραγωγής των gadget, δήλωσαν πηγές αρμόδιες με το θέμα.

Η παραγωγή των ρολογιών έχει προσωρινά ανασταλεί καθώς η κατασκευάστρια του iPhone και οι προμηθευτές προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα και να πιστοποιήσουν τα σχέδια προτού το προϊόν περάσει σε μαζική παραγωγή.

Η Apple έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει επίσημα το Watch μαζί με το καινούργιο iPhone τις επόμενες εβδομάδες, αλλά οι καθυστερήσει ενδέχεται να επηρεάσουν τα σχέδια διανομής των Apple Watch, σύμφωνα με το Nikkei, που συμπληρώνει ότι η διοίκηση της Apple αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δύο Apple Watch παρουσίασε η Apple - Τιμή και χαρακτηριστικά (pics)

gazzetta
gazzetta reader insider insider