Coinbase: Έστειλε «λάθος» email σε 125.000 εγγεγραμένους χρήστες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coinbase: Έστειλε «λάθος» email σε 125.000 εγγεγραμένους χρήστες
Το email ενημέρωνε τους χρήστες πως άλλαξαν οι ρυθμίσεις ασφαλείας της εφαρμογής, κάνοντας τους χρήστες να ανησυχήσουν πως έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης.

Η Coinbase, η μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ έστειλε «λάθος» email σε 125.000 εγγεγραμένους χρήστες.

Το email ενημέρωνε τους χρήστες πως άλλαξαν οι ρυθμίσεις ασφαλείας της εφαρμογής, κάνοντας τους χρήστες να ανησυχήσουν πως έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης, όμως λίγα λεπτά μετά έλαβαν και δεύτερο email με το οποίο ενημερώνονταν πως η αποστολή του πρώτου μηνύματος ήταν αποτέλεσμα «εσωτερικού λάθους».

Το «λάθος» έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα παραπόνων των χρηστών για κακή εξυπηρέτηση, μεταξύ άλλων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, αρνητική ήταν η εμπειρία για δεκάδες χρήστες της Coinbase που προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, όταν δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση και χάκερς έκλεψαν τις καταθέσεις των χρηστών.

Σύμφωνα με το CNBC, πολλοί χρήστες της πλατφόρμας είδαν τους λογαριασμούς τους να αδειάζουν και να χάνουν από χιλιάδες μέχρι εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Αμέσως προσπάθησαν να ενημερώσουν την Coinbase για την επίθεση των χάκερς για να έρθουν αντιμέτωποι με ανύπαρκτη ή αδιάφορη εξυπηρέτηση πελατών, κάτι που άφησε τους περισσότερους θυμωμένους. Μάλιστα, το ζήτημα πήρε ακόμα πιο αρνητική τροπή, καθώς οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα δεν μπορούν να αντιστραφούν, σύμφωνα με το FBI.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η επικεφαλής marketing της Facebook αποχωρεί με... προορισμό την Coinbase

Coinbase: Πληθαίνουν συστηματικά τα παράπονα για... κακή εξυπηρέτηση πελατών

gazzetta
gazzetta reader insider insider