Frigoglass: Πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην Τιμισοάρα - Διακοπή της παραγωγής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Frigoglass: Πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην Τιμισοάρα - Διακοπή της παραγωγής
Έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας με σκοπό την εκτίμηση της ζημιάς. Η διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο έχει σταματήσει.

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων της Frigoglass στην Τιμισοάρα, περιοχή Τιμίς της Ρουμανίας, σημειώθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου, προκαλώντας σημαντικές ζημιές κυρίως στο χώρο της παραγωγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα εργασίας με σκοπό την εκτίμηση της ζημιάς. Η διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο έχει σταματήσει και «έχουμε ενεργοποιήσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση των πελατών μας από το υπόλοιπο παραγωγικό μας δίκτυο», τονίζει η εταιρεία.

«Όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και επιβεβαιώνουμε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider