Ανοίγει η συζήτηση για την πώληση της Victoria’s Secret με τιμή από 2 έως 3 δισ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγει η συζήτηση για την πώληση της Victoria’s Secret με τιμή από 2 έως 3 δισ. δολάρια
Σε συζητήσεις με πιθανούς αγοραστές βρίσκεται - και πάλι - η L Brands για το brand της Victoria's Secret, ενώ γίνεται λόγος για πιθανό διαπλασιασμό της αξίας της, -το οποίο στις αρχές του 2020 εκτιμόταν στα 1,1 δισ. δολάρια

Σε συζητήσεις με πιθανούς αγοραστές βρίσκεται - και πάλι - η L Brands για το brand της Victoria's Secret, σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα γίνεται λόγος για πιθανό διαπλασιασμό της αξίας της, -το οποίο στις αρχές του 2020 εκτιμόταν στα 1,1 δισ. δολάρια-, με ώθηση από την πρόσφατη άνοδο των πωλήσεων. Μάλιστα, εκτιμήσεις του Bloomberg αναφέρουν πως το ποσό μπορεί να κυμανθεί μεταξύ των 2 και 3 δισ. δολαρίων.

Τα σχέδια αναδιάρθρωσης της εταιρείας ανατράπηκαν στις αρχές Μαρτίου, όταν η πανδημία του κορονοϊού έφερε μαζικά «προσωρινά λουκέτα» στα καταστήματα της εταιρείας, διεθνώς, αλλά κυρίως στις ΗΠΑ, όπου παραμένουν κλειστά, μέχρι και τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι σειρές.

Στα τέλη του Απριλίου, η Sycamore Partners -η εταιρεία που απέκτησε το 55% της Victoria's Secret στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, ακύρωσε τη συμφωνία, μια απόφαση που αποδίδει τόσο στις άμεσες επιπτώσεις του κορονοϊού, όσο και στη κακή διαχείριση της κρίσης από την Victoria's Secret, την οποία καταγγέλλει πως δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider