Deutsche Post: Αυξήθηκαν τα κέρδη δ' τριμήνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Deutsche Post: Αυξήθηκαν τα κέρδη δ' τριμήνου
Αύξηση σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της Deutsche Post στο δ' τρίμηνο καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο συνέχισε να διογκώνεται και η εταιρεία αύξησε τους μεσοπρόθεσμους στόχους έως το 2023.

Αύξηση σημείωσαν τα καθαρά κέρδη της Deutsche Post στο δ' τρίμηνο καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο συνέχισε να διογκώνεται και η εταιρεία αύξησε τους μεσοπρόθεσμους στόχους έως το 2023.

Αναλυτικότερα, τα καθαρά κέρδη του γερμανικού ομίλου ανήλθαν στα 1,30 δισ. ευρώ από 858 εκατ. ευρώ το δ' τρίμηνο του 2019.

Τα έσοδα τριμήνου σημείωσαν άνοδο 13% στα 19,12 δισ. ευρώ ενώ τα EBIT έκαναν άλμα 56% στα 1,97 δισ. ευρώ σε ευθυγράμμιση με τις προσωρινές εκτιμήσεις που είχαν ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Η Deutsche Post αναμένει περαιτέρω σημαντική αύξηση στα EBIT σε άνω των 5,6 δισ. ευρώ το 2021, υπό την προϋπόθεση ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο θα εξακολουθήσει να αυξάνεται.

Για το 2021, η εταιρεία αναμένει επίσης ελεύθερες ταμειακές ροές περίπου 2,3 δισ. ευρώ. Στο μεταξύ αύξησε τους στόχους της για την περίοδο έως το 2023. Πλέον προβλέπει ότι τα ΕΒΙΤ θα αυξηθούν σε πάνω από 6 δισ. ευρώ το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider