Βολές Τσίπρα κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βολές Τσίπρα κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Εμπρηστικός παρουσιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της αντιπολίτευσης μετά την αποτυχία της «συναίνεσης» στην Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για υψηλό αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας όχι μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης αλλά και από εκείνη της αντιπολίτευσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τσίπρας «η ΝΔ δεν υπονομεύει μόνο την κυβέρνηση αλλά και τη θέση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών η αντιπολίτευση απεδείχθη κατώτερη των περιστάσεων. Η χώρα τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται συνοχή. Δυστυχώς αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση του ελληνικού λαού απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν το απαραίτητο αίσθημα ευθύνης. Αυτοί που υπέγραψαν 11 διαφορετικές συμβάσεις για μειώσεις συντάξεων, σήμερα αρνούνται να υπογράψουν μια κοινή απόφαση για το ασφαλιστικό».

Τόνιζοντας πως «Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ βάζουν τα κομματικά τους συμφέροντα πάνω από αυτά της χώρας, και διευκρινίζοντας πως κατανοεί την περίοδο αλλαγών στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «ο διάλογος για το ασφαλιστικό θα διεξαχθεί εκτός από τη Βουλή και στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Ποια θα είναι άραγε εκεί η στάση της ΝΔ;».

«Για μια ακόμα φορά θα διαψευθούν. Η κυβέρνηση θα καταθέσει την πρότασή της και θα καταστήσει βιώσιμο το ασφαλιστικό χωρίς νέες περικοπές στις συντάξεις» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider