Βιβλίο Χάρι Πότερ πωλήθηκε για πάνω από 3.000 δολάρια (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βιβλίο Χάρι Πότερ πωλήθηκε για πάνω από 3.000 δολάρια (pic)
Το βιβλίο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» περιέχει το πρώτο αυτόγραφο που έδωσε ποτέ ο ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Μια σκληρόδετη έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ που περιέχει το πρώτο αυτόγραφο του Ντάνιελ Ράντκλιφ, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον αγαπημένο μας μάγο, πωλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία στο Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερα από 3.000 δολάρια.

Ο Ράντκλιφ υπέγραψε το βιβλίο για την Βέριτι Κόλινς κατά τη διάρκεια της των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας Χάρι Πότερ στο Βόρειο Γιορκσάιρ το 2000. Η Κόλινς συμμετείχε στην ταινία ως κομπάρσος και όπως της είχε πει ο ηθοποιός, ήταν η πρώτη που του ζήτησε αυτόγραφο.

Το βιβλίο περιέχει επίσης αυτόγραφα του γνωστού μας Ρον (Ρούπερτ Γκριντ), της Ερμιόνης (Έμα Γουάτσον), του Χάγκριντ (Ρόμπι Κόλτρεϊν), του Πέρσι (Κρις Ράνκιν) και του σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους.

Χάρι Πότερ βιβλίο

Αν και απαγορεύονταν φωτογραφίες και αυτόγραφα στο σετ, για την Κόλινς είχε γίνει μια εξαίρεση. Ο Κολόμπους έχει γράψει στο βιβλίο του «Believe in Magic» ότι εκείνο τον καιρό η κοπέλα έκανε χημειοθεραπείες καθώς έπασχε από λευχαιμία.

Μαζί με το υπογεγραμμένο βιβλίο πωλήθηκαν ακόμα φωτογραφίες, έγγραφα του καστ και μια πρόσκληση στα Leavesen Studios για ξενάγηση.

Το βιβλίο βγήκε σε δημοπρασία από τον Οίκο Vectis και η τιμή πώλησής του αρχικά είχε εκτιμηθεί στα 630 δολ., ανέφερε στο BBC η εκπρόσωπος του Vectis, Κάθι Τέιλορ.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider