Το κινητό μας έχει 18 φορές περισσότερα βακτήρια από μια δημόσια τουαλέτα!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το κινητό μας έχει 18 φορές περισσότερα βακτήρια από μια δημόσια τουαλέτα!
Μπορεί όλοι να εστιάζουμε στην ανάγκη να πλένουμε τα χέρια μας – πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας – αλλά κανείς μας στην πραγματικότητα δεν σκέφτεται να… πλύνει το κινητό του τηλέφωνο.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Περισσότερα βακτήρια μεταφέρει το… κινητό μας σε σχέση με όσα υπάρχουν σε μια δημόσια τουαλέτα!

Και η σύγκριση μόλις… άρχισε! Παρουσιάζοντας τα ευρήματα σχετικής έρευνας, το Business Insider αποκαλύπτει ότι το κινητό μας τηλέφωνο έχει, όχι μία, ούτε δύο, αλλά 18 φορές (!) περισσότερα βακτήρια συγκριτικά με τον όγκο των βακτηρίων μιας κοινόχρηστης τουαλέτας!

Η εξήγηση είναι απλή! Μπορεί όλοι να εστιάζουμε στην ανάγκη να πλένουμε τα χέρια μας – πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας – αλλά κανείς μας στην πραγματικότητα δεν σκέφτεται να… πλύνει το κινητό του τηλέφωνο, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για την εμφάνιση των βακτηρίων!

Το πλύσιμο του κινητού μας τηλεφώνου γίνεται επιτακτικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι απλά η προέκταση του εαυτού μας! Πάει όπου πάμε και μας συνοδεύει σε όλες τις καθημερινές μας συνήθειες!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider