Paperpack: Στα 1,8 εκατ. ευρώ τα EBITDA στο εννεάμηνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Paperpack: Στα 1,8 εκατ. ευρώ τα EBITDA στο εννεάμηνο

Την κερδοφόρα πορεία της συνεχίζει η Paperpack, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρεία για το εννεάμηνο του 2015.

Ειδικότερα:

- Τα αποτελέσματα προ φόρων διαμορφώθηκαν σε κέρδη 1.379 χιλ. ευρώ έναντι κερδών 1.343 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

- Ο κύκλος εργασιών σημείωσε μικρή μείωση κατά 0,55% και ανήλθε σε 10.404 χιλ. ευρώ έναντι 10.462 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

- Τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) της περιόδου διαμορφώθηκαν σε 1.819 χιλ. ευρώ έναντι 1.850 χιλ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

- Η εταιρεία διατηρεί υψηλά ταμειακά διαθέσιμα τα οποία ανέρχονται σε 3.110 χιλ. ευρώ παρά το γεγονός ότι στην τρέχουσα περίοδο μειώθηκε κατά 93 χιλ. ευρώ ο τραπεζικός δανεισμός της, ενώ παράλληλα αύξησε τα αποθέματά της σε Α' ύλες κατά 542 χιλ. ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανές επιπτώσεις από το ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις στην τρέχουσα περίοδο που ανέρχονται σε 741 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider