Πρόστιμο σε επιβάτη πτήσης προς την Αθήνα - Έβγαλε τη μάσκα του

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόστιμο σε επιβάτη πτήσης προς την Αθήνα - Έβγαλε τη μάσκα του
Επεισοδιακή πτήση με επιβάτη που έβγαλε την υποχρεωτική προστατευτική μάσκα και αρνούνταν να τη ξαναφορέσει,

Επεισοδιακή ήταν η πτήση από τη Ρόδο στην Αθήνα, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ένας επιβάτης έβγαλε την υποχρεωτική προστατευτική μάσκα και αρνούνταν να τη ξαναφορέσει, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστεί με το πλήρωμα και τους επιβάτες και φυσικά να του επιβληθεί πρόστιμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του rodiaki.gr, πρόκειται για έναν τουρίστα από την Πολωνία, που ταξίδευε την Τρίτη, από τη Ρόδο για την Αθήνα με το απογευματινό δρομολόγιο της Aegean.

Άτομα που επέβαιναν στην ίδια πτήση, υποστήριξαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ότι ο Πολωνός τουρίστας είχε προκλητική συμπεριφορά, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα και σε όσους επιβάτες επιχείρησαν να του ζητήσουν να ακολουθήσει τις οδηγίες του πληρώματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε πάντως η ασφάλεια του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος βρίσκονταν ακόμα στον αέρα, με αποτέλεσμα μόλις προσγειώθηκε να προσαχθεί ο νεαρός Πολωνός στο τμήμα ασφαλείας. Εκεί έδωσε εξηγήσεις, δεν συνελήφθη αλλά σε βάρος του επιβλήθηκε τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider