Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Μεσσηνία και Θεσσαλονίκη

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Μεσσηνία και Θεσσαλονίκη
Πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά
Υπό έλεγχο βρίσκοντα και οι δύο πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις χαμηλής βλάστησης στην περιοχή Στενύκλαρος Μεσσηνίας και στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τελευταία ενημέρωση 16:59

Υπό έλεγχο βρίσκοντα και οι δύο πυρκαγιές σε αγροτοδασικές εκτάσεις χαμηλής βλάστησης στην περιοχή Στενύκλαρος Μεσσηνίας και στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη Μεσσηνία κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα της 9ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Στον Λαγκαδά έσπευσαν άμεσα στην περιοχή 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ επίσης κινητοποιήθηκε πυροσβεστικό ελικόπτερο για να συνδράμει από αέρος. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider