Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Στ. Κασσελάκη με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα.

Συνάντηση με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, είχε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στις δυνάμεις της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς, ενώ δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην ανάγκη συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων έναντι της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Μετά τη συνάντηση, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε:"Είχαμε μια εξαιρετική επαφή και στο τραπέζι που καθόμασταν στην αίθουσα με τον Πρόεδρο Ολάντ και μετά, στην κατ' ιδίαν συνάντηση μας, όπου μιλήσαμε για αρκετή ώρα για τις προτεραιότητες του προοδευτικού χώρου. Το πώς η Ευρώπη πρέπει να είναι μια Ευρώπη πιο ανθρωποκεντρική, με λιγότερη λιτότητα, με δίκαιη μετάβαση για το περιβάλλον. Και επίσης για το μέλλον του προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα και για το πώς πρέπει να έχουμε μια νέα ηγεσία η οποία δεν θα απογοητεύσει τον κόσμο, αλλά θα εμπνεύσει και θα φέρει την αλλαγή. Μου είπε κι εκείνος παραδείγματα από το εξωτερικό και μοντέλα τα οποία έχουν λειτουργήσει και μιλήσαμε για το πώς μια φρέσκια προσέγγιση στην πολιτική μπορεί να συνδυαστεί με τις παραδόσεις της ευρύτερης Αριστεράς απ' όλη την Ευρώπη".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider