Τέμπη: Έρχονται τρεις νέες ποινικές διώξεις - Ποια πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέμπη: Έρχονται τρεις νέες ποινικές διώξεις - Ποια πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο
Καθώς ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για τις συνθήκες που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και με την κυβέρνηση να διαμηνύει ότι θα αποδοθούν ευθύνες, στο «κάδρο» μπαίνουν ακόμα τρία πρόσωπα, πέρα από τον σταθμάρχη της Λάρισας. 

Καθώς ανοίγει η βεντάλια των ερευνών για τις συνθήκες που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και με την κυβέρνηση να διαμηνύει ότι θα αποδοθούν ευθύνες, στο «κάδρο» μπαίνουν ακόμα τρία πρόσωπα, πέρα από τον προφυλακισμένο σταθμάρχη της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας στον επιθεωρητή του σταθμάρχη της Λάρισας, ετέθησαν σε αναστολή καθηκόντων, καθώς όπως προέκυψε από την ΕΔΕ, ο επιθεωρητή, αμέσως μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, έλαβε 30ήμερη αναρρωτική άδεια, χωρίς να υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έρχονται τρεις νέες ποινικές διώξεις. Συγκεκριμένα, στην ανακρίτρια θα κληθούν ο επιθεωρητής, ο προηγούμενος σταθμάρχης ο οποίος έφυγε πριν την ώρα του, όπως και ο υπεύθυνος όλων των βαρδιών που έβαλε τον μοιραίο σταθμάρχη στο πόστο του.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μηχανικοί: Ο σιδηρόδρομος, οι παθογένειες και τα προβλήματα του κλάδου

Δυστύχημα στα Τέμπη: Στο φως οι συνομιλίες του σταθμάρχη μετά τη σύγκρουση των τρένων

gazzetta
gazzetta reader insider insider