Νέα απειλητικά email σε «Ελ.Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα απειλητικά email σε «Ελ.Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία
«Συναγερμός» σήμανε, σήμερα τα ξημερώματα, εκ νέου στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από τρία emails που έλαβε για νάρκες σε νοσοκομεία και στο «Ελ. Βενιζέλος».

«Συναγερμός» σήμανε, σήμερα τα ξημερώματα, εκ νέου στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από τρία emails που έλαβε για νάρκες σε νοσοκομεία και στο «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και δεν προέκυψε τίποτα.

Το ένα έκανε αναφορά σε έξι νοσοκομεία: Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Γεννηματάς. Το δεύτερο μιλούσε για το αεροδρόμιο της Αθήνας και το τρίτο γενικά για την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Το ένα email έκανε αναφορά στα εξής έξι νοσοκομεία: «Παμμακάριστος», «Παίδων», «Ερρίκος Ντυνάν», «Τζάνειο», «Ευαγγελισμός» και «Γεννηματάς». Το δεύτερο μιλούσε για το αεροδρόμιο και το τρίτο γενικά για την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Η αστυνομία επιχειρεί να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τον δράστη των συγκεκριμένων emails, ενώ η αποστολή των μηνυμάτων έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τα απειλητικά email που εστάλησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία, τα οποία απεδείχθησαν φάρσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζεται σήμερα για τρίτη μέρα η κακοκαιρία, βροχές ξανά και στην Αθήνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider