Συνήγορος Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνήγορος Δημητρακόπουλος: Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της
«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή» υποστήριξε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να την επισκεφθεί, μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη (βραχιολάκι).

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Την κυρία Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλακές που κρατείται ο πατέρας της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση πρόσβασης των ανηλίκων στα social media

Γιατί η Ελλάδα ρίχνει 2 εκατ. βαρέλια καυσίμων στην αγορά χωρίς να υπάρχει έλλειψη - Μπαράζ συσκέψεων

Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider