«Vatera Pass»: Αίτημα για άμεση ένταξη των Βατερών στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Vatera Pass»: Αίτημα για άμεση ένταξη των Βατερών στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών
O δήμαρχος ζητά -ει δυνατόν από τον Ιούλιο- τη δημιουργία -κατά τα πρότυπα της στήριξης στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοιας και τη Σάμο- ενός «Vatera Pass»

Επιστολή προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και στον πρόεδρο του ΕΟΤ, απέστειλε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, ζητώντας άμεσα την ένταξη των Βατερών στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος ζητά -ει δυνατόν από τον Ιούλιο- τη δημιουργία -κατά τα πρότυπα της στήριξης στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοιας και τη Σάμο- ενός «Vatera Pass», στο πλαίσιο της επιδότησης διακοπών όπως προσφέρεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «vouchers.gov.gr», μ απώτερο σκοπό να ισχύσει πέραν του ερχόμενου Αυγούστου και καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023.

«Η καταστροφική φωτιά που μας δοκιμάζει ετούτη τη στιγμή, ας μην αποτελέσει ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην προσπάθεια του τόπου μας να σταθεί όρθιος. Ευελπιστώ στην κατανόηση και στην ευαισθησία σας για ένα νησί που άντεξε και αντέχει πολλά για λογαριασμό όλης της χώρας», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Βέρρος στο αίτημά του προς την κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

North Evia-Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την 2η φάση – Ολοκληρώθηκαν αμέσως οι αιτήσεις

Πώς να «ασφαλίσουμε» το σπίτι μας όταν φεύγουμε για διακοπές

Παπαθανάσης: Το 94% των πόρων του νέου αναπτυξιακού Νόμου θα διατεθεί στην περιφέρεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider