«Πράσινο φως» για το προδοσφαιρικό γήπεδο του Μπέκαμ στο Μαϊάμι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Πράσινο φως» για το προδοσφαιρικό γήπεδο του Μπέκαμ στο Μαϊάμι
Σύμφωνα με το Bloomberg, το project με το όνομα Miami Freedom Park, το οποίο θα είναι ένα συγκρότημα εγκαταστάσεων αθλητικού χαρακτήρα.

Το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ενός συγκροτήματος αθλητικών εγκαταστάσεων που θα περιλαμβάνει ένα γήπεδο για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Inter Miami CF έδωσαν οι αρμόδιες αρχές του Μαϊάμι, σε ένα deal που θα φτάσει το 1 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το project με το όνομα Miami Freedom Park, θα ανακατασκευάσει το γήπεδο γκολφ «Melreese, το οποίο βρίσκεταο κοντά στο Δειθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, και θα το μετατρέψει σε ένα συγκρότημα εγκαταστάσεων αθλητικού χαρακτήρα.

Εκεί θα δημιουργηθεί ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρετικότητας 25.000 θέσεων, ξενοδοχείο 750 δωματίων, εμπορικά καταστήματα και γήπεδα για την κοινότητα της περιοχής, ενώ θα περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της πόλης έκτασης 234.720 τ.μ.

Το σχέδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όσους διαφωνούν με την απώλεια του γηπέδου γκολφ, όμως από την πλευρά της η Inter Miami επισημαίνει την θετική οικονομική επίδραση που θα έχει το project, τονίζοντας πως θα φέρει δισεκατομμύρια δολάρια.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα εκτιμούνται σε 2,6 δισ. δολάρια σε διάστημα 99 ετών από ενοίκια και φόρους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Ντ. Μπέκαμ «παίζει μπάλα» στην ηλεκτροκίνηση, με αγορά μετοχών στην Lunaz

gazzetta
gazzetta reader insider insider