Άνοιξε την Wall Street ο Χρήστος Σταϊκούρας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε την Wall Street ο Χρήστος Σταϊκούρας
Το κουδούνι της έναρξης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χτύπησε χθες, 12 Απριλίου, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Μαζί του βρίσκονταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Το καμπανάκι της έναρξης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης χτύπησε χθες, 12 Απριλίου, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Μαζί του βρίσκονταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Το οικονομικό επιτελείο επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη πριν λίγες ημέρες προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link με τίτλο «23rd Annual Capital Link Invest in Greece Forum».

Η διαδικασία είναι καθημερινά η ίδια. Περίπου 30 δευτερόλεπτα πριν το κουδούνι, το πλήθος αρχίζει να ζητωκραυγάζει. Ένα στέλεχος του NYSE στέκεται στα αριστερά του κουδουνιού και δίνει τις οδηγίες της τελευταίας στιγμής. Ακριβώς 10 δευτερόλεπτα προτού ανοίξει η αγορά, το διάσημο κουδούνι ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πράσινου κουμπιού που ανάβει και πρέπει να μείνει πατημένο έως ότου σταματήσει το καμπανάκι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider