Η Ρωσία θα παρακολουθεί τις αγορές ξένου λογισμικού για κρατικούς φορείς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ρωσία θα παρακολουθεί τις αγορές ξένου λογισμικού για κρατικούς φορείς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το διάταγμα απαγορεύει σε κρατικούς θεσμούς να κάνουν χρήση ξένων λογισμικών σε κρίσιμες υποδομές από 1ης Ιανουαρίου του 2025.

Οι ρωσικές κρατικές εταιρείες από αύριο Πέμπτη δεν μπορούν πλέον να προβαίνουν σε αγορές ξένων λογισμικών για κρίσιμες υποδομές χωρίς προηγούμενη έγκριση, σύμφωνα με διάταγμα που υπέγραψε σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το διάταγμα απαγορεύει σε κρατικούς θεσμούς να κάνουν χρήση ξένων λογισμικών σε κρίσιμες υποδομές από 1ης Ιανουαρίου του 2025, καθώς η Ρωσία προβλέπει να απεξαρτηθεί έως τότε από την δυτική τεχνολογία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τι χρήματα παίρνει ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Γιατί το προφίλ στο LinkedIn μετράει περισσότερο από το βιογραφικό στην αγορά εργασίας

Ακίνητα: Το ΤΑΠ φεύγει, το Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης έρχεται - Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Φόρτωση BOLM...
reader insider