Home Depot: Περισσότερες από 100.000 προσλήψεις καθώς η ζήτηση εκτοξεύεται

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Home Depot: Περισσότερες από 100.000 προσλήψεις καθώς η ζήτηση εκτοξεύεται
Κατάστημα της Home Depot
Σε περισσότερες από 100.000 προσλήψεις εργαζομένων τόσο στα καταστήματα όσο και στις αποθήκες της θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες η αμερικανική αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού Home Depot, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.

Σε περισσότερες από 100.000 προσλήψεις εργαζομένων τόσο στα καταστήματα όσο και στις αποθήκες της θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες η αμερικανική αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού Home Depot, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, η Home Depot αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης ενόψει της εαρινής σεζόν, καθώς ήδη διαπιστώνεται ισχυρή ενίσχυση του καταναλωτικού κλίματος, ενώ τους μήνες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού καταγράφεται σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Σημειώνεται πως τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική αλυσίδα προχωρούσε σε περίπου 80.000 εποχικών εργαζομένων ενόψει της εαρινής περιόδου.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως από την 1η Μαρτίου την θέση του διευθύνοντος συμβούλου και προέδρου της Home Depot θα αναλάβει ο Ted Decker, ενώ ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος Craig Menear θα συνεχίσει να υπηρετεί ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Home Depot ορίζει νέο CEO, παραμένει πρόεδρος ο Craig Menear

Πάνω από τα 4 δισ. δολάρια τα κέρδη της Home Depot στο γ' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider