Ο Λίβανος αντιμέτωπος με ολικό blackout τις επόμενες μέρες - Στερεύουν τα αποθέματα ενέργειας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Λίβανος αντιμέτωπος με ολικό blackout τις επόμενες μέρες - Στερεύουν τα αποθέματα ενέργειας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ήδη έχει διακοπεί πλήρως η λειτουργία ορισμένων σταθμών παραγωγής ενέργειας ανά τη χώρα.

Η κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού του Λιβάνου ανακοίνωσε πως είναι πολύ πιθανό ένα ολικό blackout ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου λόγω της δραματικής έλλειψης σε ενεργειακά αποθέματα.

Σε ανακοίνωση της, η εταιρεία σημειώνει πως τα αποθέματα μαζούτ Grade A και B είναι στα όρια τους και ήδη έχει διακοπεί πλήρως η λειτουργία ορισμένων σταθμών παραγωγής ενέργειας ανά τη χώρα.

«Εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ολικού blackout μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως η εταιρεία υπέγραψε τον Ιούλιο συμφωνία με την κυβέρνηση του Ιράν για μαζούτ το οποίο μπορεί να παράξει ηλεκτρική ενέργεια 500 megawatt ανά χρόνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Ποιοι θα δουν αυξήσεις έως και 35% στα ποσά που λαμβάνουν

Καύσιμα: Έξι μήνες πολέμου στην αντλία - Στο +15% η βενζίνη, στο +29% το diesel

Ανακαίνιση Κατοικίας: Ποιοι προλαβαίνουν επιδότηση έως 36.000 ευρώ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider