«Σαρώνει» τη Σιγκαπούρη ο κορονοϊός - Έρχονται νέα περιοριστικά μέτρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Σαρώνει» τη Σιγκαπούρη ο κορονοϊός - Έρχονται νέα περιοριστικά μέτρα
Εμβόλια κορονοϊού
Το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε την Τρίτη 328 νέα κρούσματα τοπικής μετάδοσης.

Το υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε την Τρίτη 328 νέα κρούσματα τοπικής μετάδοσης, ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός νέων μολύνσεων εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Η πόλη-κράτος καταγράφει πάνω από 100 εγχώρια κρούσματα ημερησίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε μια αύξηση που έρχεται ενώ η χώρα αίρει τους περισσότερους περιορισμούς στο πλαίσιο της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο υπουργός Οικονομικών και εκ των επικεφαλής της ομάδας δράσης της χώρας κατά του κορονοϊού, ο Λόρενς Γουόνγκ, δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης χθες ότι η Σιγκαπούρη μπορεί να προχωρήσει στην εκ νέου επιβολή περιορισμών για την COVID-19 εάν αυξηθεί απότομα ο αριθμός των σοβαρών περιστατικών.

Ο αριθμός που ανακοινώθηκε σήμερα είναι ο υψηλότερος από το επίπεδο ρεκόρ των 904 μολύνσεων που είχαν καταγραφεί στις αρχές του Αυγούστου του 2020.

Η Σιγκαπούρη είχε εμβολιάσει πλήρως έως χθες πάνω από το 80% των 5,7 εκατ. κατοίκων της έναντι της Covid-19, ένα από τα υψηλότερα ποσοστά παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider