Αίτηση της Pfizer στον FDA για έγκριση τρίτης δόσης εμβολίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αίτηση της Pfizer στον FDA για έγκριση τρίτης δόσης εμβολίου
Αίτηση για έγκριση τρίτης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου τους κατά του κορονοϊού κατέθεσαν οι Pfizer/BioNTech στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ.

Αίτηση για έγκριση τρίτης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου τους κατά του κορονοϊού κατέθεσαν οι Pfizer/BioNTech στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ.

Όπως έγραψε ο CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στο Twitter τα εμβόλια είναι και θα παραμείνουν κρίσιμη βοήθεια για την προστασία της ζωής από τον COVID-19 και εάν εγκριθεί, πιστεύουμε ότι οι ενισχυτικές δόσεις μπορούν να επιταχύνουν το δρόμο προς το τέλος της πανδημίας».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως χθες, Τετάρτη, ο Άλμπερτ Μπουρλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί μια νέα μετάλλαξη του στελέχους του κορονοϊού που θα είναι ανθεκτική στα εμβόλια, μιλώντας στο Fox News.

«Κάθε φορά που εμφανίζεται μία μετάλλαξη στον κόσμο, οι επιστήμονες μας την εξετάζουν» τόνισε ο Μπουρλά στο Fox News, συμπληρώνοντας πως «ερευνούν για να διαπιστώσουν εάν αυτή η μετάλλαξη μπορεί να ξεφύγει από την προστασία του εμβολίου μας. Δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη καμία, αλλά εκτιμούμε ότι είναι πιθανό να εμφανιστεί μία κάποια στιγμή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider