Στους -20 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη σήμερα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στους -20 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία στην Κοζάνη σήμερα

Καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και κατεβαίνει νοτιότερα, ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν στα βόρεια τμήματα της χώρας σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε στους -19,9 βαθμούς Κελσίου στο Μεσόβουνο Κοζάνης.

Ακολούθησαν Νέος Καύκασος (-17,1), Κοιλάδα Κοζάνης (-15,9), Βουνάσα Γρεβενών (-14,4), Τέρπυλλος Κιλκίς (-14,2), Φλώρινα (-13,7) και Ευκαρπία (-13,1 βαθμοί).

Παράλληλα θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι επικρατούν στα πελάγη αλλά και σε παράκτιες και νησιωτικές περιοχές. Η μέγιστη ριπή που ανέμου καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου στις 06:14 και ήταν ίση με 118 χλμ/ώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πόσα χρήματα έχει βγάλει από την προπονητική ο Ράφα Μπενίτεθ - Όλα τα «χρυσά» του deals

Πόσα χρήματα παίρνουν οι διαιτητές της Ευρωλίγκας

North Evia Pass 2025: Voucher 150 ευρώ για διακοπές - Αιτήσεις και δικαιούχοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider