«Δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει»: Η (αντ)επίθεση του Έλον Μασκ στον Μπιλ Γκέιτς (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει»: Η (αντ)επίθεση του Έλον Μασκ στον Μπιλ Γκέιτς (pics)
Έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ Έλον Μασκ και Μπιλ Γκέιτς, σχετικά με το μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. 

O τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο δεν έχει να πει τα καλύτερα λόγια για τον... δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

Ο λόγος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Έλον Μασκ και Μπιλ Γκέιτς το τελευταίο διάστημα, μετά τις δηλώσεις του ιδρυτή της Microsoft σχετικά με το μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, η κόντρα φαίνεται να ξεκίνησε όταν ο Γκέιτς εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο θα μπορέσουν να καθιερωθούν τα ηλεκτρικά φορτηγά στο μέλλον, με τον Έλον Μασκ, ιδρυτή της Tesla, να απαντά πως ο Μπιλ Γκέιτς «δεν έχει ιδέα» για τι πράγμα μιλάει.

Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας υπολογιστών είχε αναφερθεί τον Αύγουστο στο μέλλον των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αναφέροντας πως θα είναι δύσκολο να καθιερωθούν στην κατηγορία των «μεγάλων οχημάτων», όπως είναι τα φορτηγά μεγάλων αποστάσεων, καθώς όπως εξήγησε: «οι μπαταρίες είναι μεγάλες και βαριές. Ακόμα και με τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία μπαταριών, τα ηλεκτρικά οχήματα πιθανότατα δεν θα γίνουν ποτέ πρακτική λύση, όταν μιλάμε για οχήματα με 18 ρόδες, επιβατικά αεροπλάνα και φορτηγά πλοία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ μιλάει με αρνητικό τόνο για τον Γκέιτς. Τον περασμένο Φεβρουάριο υπήρξε ακόμα ένα περιστατικό, όπου ο CEO της Tesla χαρακτήρισε «αδιάφορη» τη συζήτησή του με τον Μπιλ Γκέιτς.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider