Αυτοκίνητο
02-07-2021 | 16:46

Fiat 500X Yahting: Με καλοκαιρινή διάθεση

Κώστας Παστρίμας
Μοιράσου το
Fiat 500X Yahting: Με καλοκαιρινή διάθεση
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Με την εφαρμογή του «Πράσινου Διαβατηρίου», από την 1η Ιουλίου γίνονται αρκετά πιο εύκολες οι μετακινήσεις στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Aυτή τη  αισιόδοξη ημέρα για την Ευρώπη, η Fiat παρουσίασε το πιο καλοκαιρινό μοντέλο του SUV 500Χ, το 500Χ Yachting. Πρόκειται για μια νέα προσθήκη στη σειρά του μοντέλου, όπου κυρίαρχο χαρακτηριστικό αποτελεί η υφασμάτινη οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, επιτρέποντας την άμεση επαφή των επιβατών με τον καλοκαιρινό ουρανό.

Εικόνα

Η νέα έκδοση έρχεται να συμπληρώσει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του μοντέλου, που εκτός από την πλούσια γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού, διαθέτει και τρεις διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις, την Urban με έμφαση στο στιλ και τις καθημερινές μετακινήσεις, την Cross με έμφαση στην περιπέτεια και τη Sport με έμφαση στο δυναμισμό.

Εικόνα

Το λανσάρισμα του νέου 500Χ Yachting σηματοδοτεί η περιορισμένης παραγωγής έκδοση “Yachting Club Capri”, η οποία είναι αφιερωμένη στο φημισμένο ναυτικό όμιλο και χαρακτηρίζεται από τον πλούσιο εξοπλισμό και τις μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες. Το αποκλειστικό χρώμα “Venice Blue”, η μπλε οροφή, τα «βουρτισμένο» χρώμιο στους καθρέπτες και τις χειρολαβές και οι αποκλειστικές για την έκδοση ζάντες των 18’’ δίνουν το στίγμα αυτού του ξεχωριστού 500Χ.

Εικόνα

Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνει η επιλογή ξύλου στο ταμπλό, το οποίο έχει επεξεργαστεί με ειδικές τεχνικές ώστε εκτός από εξαιρετικά όμορφο να είναι επίσης ανθεκτικό και να μην δημιουργεί ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Τέλος τα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα με τις μπλε ραφές και τα ειδικά λογότυπα που συνοδεύουν την έκδοση ολοκληρώνουν την εικόνα.

Εικόνα

Με αφορμή την αποκάλυψη του νέου Fiat 500X Yachting, o Ολιβιέ Φρανσουά, CEO της Fiat και CMO της Stellantis, δήλωσε σχετικά: «Η 1η Ιουλίου είναι μια σημαντική ημέρα με συμβολικό χαρακτήρα, με την Ευρώπη να επιστρέφει στην ελευθερία των ταξιδιών και των μετακινήσεων. Η Fiat γιορτάζει αυτή την εξέλιξη αντλώντας έμπνευση και αισιοδοξία από τις δεκαετίες του 1950 και 1960, τα χρόνια της Dolce Vita. Αυτές οι εικόνες και αξίες συνετέλεσαν στη δημιουργία του νέου 500X Yachting, του πρώτου 500X με ανοικτή οροφή και άμεση επαφή με τον ήλιο και τον αέρα, στοιχεία συνυφασμένα με την ελευθερία. Το νέο αμάξωμα έρχεται να συμπληρώσει τα Urban, Cross και Sport και είναι εμπνευσμένο από τα σκάφη αναψυχής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν η ειδική σειρά με την οποία ξεκινά η διάθεση του μοντέλου παρά να συνδέεται με ένα φημισμένο όμιλο, όπως είναι το Yacht Club Cpari.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.